مسوول تشکيلات انجمن اسلامي پزشکان از عدم توافق کليه اصلاحطلبان درخصوص تشکيل شوراي حکميت خبر داد.
علي تاجرنيا در گفتگو با ايلنا، با اشاره به اظهارات منتجبنيا مبني بر اينکه افرادي که ميخواهند کانديدا شوند تا 20 آذرماه مهلت دارند، خاطر نشان کرد: زماني که بحث ائتلاف مطرح ميشود بايد به تصميمات ائتلاف توجه شود و هرگونه اظهارنظر خارج از تصميمات ائتلاف، به منزله اظهارنظر شخصي يا حزبي تلقي ميشود.
وي که عضوي از شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات است، ادامه داد: اگر حزب اعتماد ملي نظري در مورد زمان اعلام کانديداتوري افراد دارد، بايد آن را مطرح کند تا در شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در زمينه آن تصميمگيري شود اما اين شورا تاکنون مصوبهاي در مورد قطعي شدن زمان اعلام کانديداتوري افراد نداشته است؛ بنابراين منتجبنيا نظر حزب خود را بازگو کرده است.
تاجرنيا با اعلام مجدد اينکه تعيين تاريخ معرفي کانديداها به تصويب شوراي هماهنگي اصلاحات نرسيده است، در مورد معايب يا محاسن اعلام ديرهنگام کانديداتوري افراد، اظهار داشت: معرفي ديرهنگام کانديداها يک استراتژي براي اصلاحطلبان است زيرا زماني که ما، کانديداها و استراتژيهاي خود را به طور شفاف اعلام نميکنيم، جناح رقيب دچار سردرگمي ميشود و نميتواند به تصميم واحد و نهايي برسد.اختلافات موجود در جبهه اصولگرايي پيامد عدم اعلام استراتژي و کانديداي واحد از سوي اصلاحطلبان است.
وي به اعلام کانديداتوري خاتمي در اواخر سال 75 اشاره کرد که منجر به پيروزي وي در خرداد 76 شد و گفت: حتي برخي گروههاي اصلاحطلب پس از نوروز 76، حمايت خود را از کانديداتوري خاتمي اعلام کردند بنابراين اعلام ديرهنگام کانديداتوري از سوي افراد را نميتوان ضعف دانست.
تاجرنيا با انتقاد از اصلاحطلباني که عدم معرفي زودهنگام کانديداها را نقطه ضعف اين جريان ميدانند، تصريح کرد: اين افراد هنوز به درک درستي از استراتژي جبهه اصلاحات نرسيدهاند. به تاخير افتادن زمان معرفي کانديداها، استراتژي اصلاحطلبان است.
عضو جبهه مشارکت ايران اسلامي درباره ترکيب شوراي حکميت اصلاحطلبان اظهار داشت: هنوز تشکيل شوراي حکميت در شوراي هماهنگي اصلاحات قطعي نشده است که بخواهيم به ترکيب آن بيانديشيم و تشکيل شوراي حکميت مورد توافق تمام جريانات اصلاحطلب نيست و هنوز مباحث ديگري مانند نظرسنجي مطرح است.